Master Class de Piano amb José Enrique Bagaría

Su título va aquí

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

INSCRIU-TE

  Tipus d'assistència

  Preu
  Actiu: 90 euros (es farà reserva de plaça amb el pagament de 50 euros)
  Oient: 30 euros (es farà el pagament complert)

  FES EL PAGAMENT


  MASTER CLASS PIANO
  Format

  Presencial

  Dirigit
  • Alumnes Actius: estudiants de grau professional, de grau superior, postgrau i piano professionals.
  • Alumnes Oients: estudiants de tots els nivells de piano.
  Dates

  Dijous, 1 de juliol / Divendres, 2 de juliol

  Horari

  Dia complet, de 10:00 h. a 14:00 h. i de 16:00 h. a 20:00 h.

  Preu Alumne Actiu

  90,00 € (Només 12 places per a alumnes actius, otorgades por rigorós ordre d’inscripció). Reserva de plaça 50,00 €. Pagament de la resta, una setmana abans del curs.

  Preu Oient:

  30,00€

  Data límit d’inscripció:

  27 de Juny

  Contingut del Curs:
  • Una classe individual de 45 minuts.
  • Una classe col·lectiva enfocada a treballar com abordar l’inici de l’estudi de qualsevol obra.
  • Audició final dels alumnes.
  • Assistència a totes les classes com oient.
  Diploma del Curs:

  Expedit per A Tempo (escola autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya) amb el número d’hores realitzades i signat per el professor.

  Coneix José Enrique Bagaría

  José Enrique Bagaría, un dels noms més destacats de l’actual panorama pianístic espanyol és l’encarregat d’impartir la Master Class del programa Classic d’A Tempo. Format al Conservatori Municipal de Barcelona, a l’École Normale de Musique Alfred Cortot (París) amb el mestre Aquilles Delle Vigne, al Conservatori Superior del Liceu con Stanislav Pochekin, va continuar la seva formació amb Dimitri Bashkirov, Galina Eguiazarova i Claudio Martínez Mehner a l’Escuela Superior Reina Sofía de Madrid; i amb Vadim Suchanov, al Richard Strauss Konservatorium de Munich, rebent classes magistrals de mestres como Alicia de Larrocha, Elisso Virssaladze, Josep Maria Colom, Andrzej Jasinski, Ralph Gothoni, Vitaly Margulis, Andrew Watts i Boris Petrushansky, entre d’altres.

  Durant la seva carrera ha rebut mombroso guardons com el 1r Premi en la 52a edició del Concurs Internacional Maria Canals, a Barcelona, o la seva participació en el XV Concurs Internacional de Santander Paloma O’Shea, en 2005.

  Es habitual, entre d’altres, als principals escenaris i festivals como el Palau de la Música i L’Auditori de Barcelona, l’Auditorio Nacional i el Teatro de la Zarzuela de Madrid, el Palau de la Música de València, l’Auditorio de Zaragoza, el C.C. Miguel Delibes de Valladolid, el Teatro de la Maestranza, el Festival de Música y Danza de Granada, la Temporada de Ibercamera, el Festival Internacional de Santander, el Musika-Música de Bilbao o la Sociedad de Conciertos de Alicante. En l’àmbit internacional, destaquen les seves actuacions a sales como la Philharmonia de Sant Petersburg, la Filarmònica Nacional de Kiev, el Teatre dal Verme de Milán, la Sala Alfred Cortot de Paris, l’Academia de España en Roma, la Sala de Conciertos Luis Ángel Arango en Bogotá, l’Oriental Art Center de Shanghái, el National Center for the Performing Arts de Beijing i a ciutats como Nova York, Chicago, Brusel·les i Munic.

  Ha col·laborat amb prestigioses orquestres internacionals com l’Orquesta Sinfónica del Teatro Mariinsky de Sant Petersburg, la Wiener KammerOrchester, la Salzburger Kammerphilarmonie, la Filarmónica de Bogotá, i amb la majoria d’orquestres d’Espanya: Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Sinfónica de Galicia, Sinfónica de Castilla y León, Orquesta de Valencia, trabajando con directores como Valeri Gergiev, Vasily Petrenko, Yoon Kuk Lee, Francisco Rettig, Pedro Halffter, Eduardo Portal, Salvador Brotons, Manuel Galduf, Lucas Macías y Víctor Pablo Pérez.

  En l’àmbit de la docència, ha estat professor del Conservatorio Superior de Música de Aragón i de l’Escola Superior de Música de Catalunya, i ha impartit cursos y master classes a l’Academia Internacional de Música y Danza del Forum Musikae a Madrid, al curs Music Mentoring Matters de Piano a Alcanyís, al Conservatori Real de Brussel·les, a la Universidad de Guadalajara a Mexico o a l’Ingesund School of Music a Arvika, Suècia, entre s’altres centres d’igual prestigi internacional.

  Actualment, és professor de piano i cambra del Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.