Master Class de Flauta amb Elisabet Franch

Su título va aquí

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

INSCRIU-TE

  Tipus d'assistència

  Preu
  Actiu: 90 euros (es farà reserva de plaça amb el pagament de 50 euros)
  Oient: 30 euros (es farà el pagament complert)

  FES EL PAGAMENT


  MASTER CLASS FLAUTA
  Format

  Presencial

  Dirigit
  • Alumnes Actius: estudiants de grau professional, de grau superior, postgrau i flautistes professionals.
  • Alumnes Oients: estudiants de tots els nivells de flauta.
  Dates

  Divendres, 2 de juliol / Dissabte, 3 de juliol

  Horari

  Dia complet, de 10:00 h. a 14:00 h. i de 16:00 h. a 20:00 h.

  Preu Alumne Actiu

  90,00 € (Només 12 places per a alumnes actius, otorgades por rigorós ordre d’inscripció). Reserva de plaça 50,00 €. Pagament de la resta, una setmana abans del curs.

  Preu Oient:

  30,00€

  Data límit d’inscripció:

  27 de Juny

  Contingut del Curs:
  • Una classe individual de 45 minuts.
  • Una classe col·lectiva de tècnica*.
  • Una classe col·lectiva de preparació per audicions de orquestra amb simulació d’audició*.
  • Audició final dels alumnes.
  • Assistència a totes las classes com oient.

  *El material dels passatges d’orquestra i dels temes tècnics a treballar serà enviat als alumnes actius abans de l’inici del curs.

  Diploma del Curs:

  Expedit per A Tempo (escola autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya) amb el número d’hores realitzades i signat per la professora.

  Coneix Elisabet Franch

  Dins del seu programa de Master Class Classic, A Tempo et proposa una classe magistral de flauta de dues jornades completes impartida per la prestigiosa flautista Elisabet Franch. La seva trajectòria ha rebut nombrosos reconeixements internacionals entre els que destaquen el 1r Premi i Distinció del Jurat de l’American Protégé International Competition (2016) que va suposar el debut en el mític Carnegie Hall de Nova York, el 1r Premi del Domenico Cimarosa International Flute Competition, Guanyadora Absoluta del Vienna New Year’s Concert International Music Competition (2018), 2n Premi Anton Rubinstein International Flute Competition (2019), Golden Classical Music Awards New York (2018), 1r Premi IMKA International Music Competition (2017), Vienna Musikverein International Music Competition (2019), Concours International du Jeune Flûtiste, Sony Classical Talent Scout y 1r Premi, Premi del Públic i Premi de la Discogràfica del Concurs Internacional de Música de Les Corts, a Barcelona.
  El seu debut discogràfic, Gypsy Airs (Solfa Recording, 2015) va ser guardonat amb dues medalles d’or (àlbum i artista) en els Golbal Music Awards 2016 (California, USA) i millor disc de música clàssica en els Akademia Music Awards de Los Angeles. El disc va ser molt ben rebut per la crítica nacional i internacional. Articles a Pizzicato Magazine (Luxemburg), The Flute View (USA), Revista Musical Catalana i Platea Magazine, van destacar la gran musicalitat, so, maduresa i tècnica brillant de la intèrpret.

  En 2013, el llegendari flautista Sir James Galway li va atorgar el premi “Rising Star” en el Galway Flute Festival (Weggis, Suiza) i en 2018 la va presentar en conciert, junt a ell, com una de les seves deixebles més destacades.

  Elisabet es va formar a l’Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu i posteriorment a l’Orchestra dell’Accademia del Teatro Alla Scala, treballant i actuant amb Gustavo Dudamel, Gianandrea Noseda, Fabio Luisi, David Coleman, Antonello Alemandi i Sebastian Weigle, entre d’altres. Ha actuat amb Andrea Bocelli, Josep Carreras, Edita Gruberova, Joyce di Donato, Anne-Sophie Mutter, Tan Dun, Daniel Müller-Schott, Milos Karadaglic y Nemanja Radulovic, entre d’altres.