Càpsules Formatives IEM:

Mètode Institut Emilio Molina

Su título va aquí

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

INSCRÍUTE

  Assisteixo a :
  - La càpsula educació de l’oïda

  FES EL PAGAGAMENT


  CÁPSULA EDUCACIÓN AUDITIVA
  Format

  Presencial

  Data

  Dissabte, 9 d’abril

  Contigut

  En aquest curs s’oferiran eines per desenvolupar l’oïda musical interna com a base per millorar l’escolta i la interpretació

  Dirigit a

  Professors de música de qualsevol especialitat, músics professionals, estudiants de grau superior.

  Preu

  – 45€ per càpsula formativa mètode IEM
  – 40€ professors A Tempo o inscrits a més de una càpsula

  Data límit d’inscripció:

  1 d’abril o fins a completar les places disponibles.

  “La pràctica musical a partir l’educació auditiva”

  Desenvolupar l’oïda musical interna és un factor esencial en la formació del músic. Potència la capacitat de comprensió, l’entonació, la memòria i facilita la lectura a vista mitjançant l’oïda interna; a més d’altres avantatges que afecten a la transcripció, la improvisació i, sense dute, la interpretació. 

  A partir de l’anàlisi auditiva, tractarem d’educar una oïda que relacionarà la teoria musical amb la seva sonoritat, i que permetrà reconèixer i transcriure aspectes musicals relacionats amb la forma, el ritme, la melodia, l’harmonia, el timbre i la textura. Mitjançant la Metodologia IEM, a través d’una escolta conscient i activa, perfeccionarem la capacitat d’analitzar, reconèixer i relacionar auditivament; i ampliarem la capacitat d’escriure i improvisar amb l’instrument i la veu.

  L’IEM (Institut d’Educació Musical) és una associació de professors creada i dirigida per Emilio Molina, centrada en promoure un sistema pedagògic per a l’aprenentatge i l’ensenyament de la música basat en el desenvolupament integral de la creativitat i de la imaginació, entenent la improvisació com a un control del llenguatge musical.

   

  Coneix al Néstor Zarzoso

  Néstor Zarzoso és professor de l’Institut d’Educació Musical, improvisador, arranjador, compositor i intèrpret amb experiència a concerts com a solista, música de cambra, orquestra simfònica i big band, amb una experiènca extensa en diversos gèneres musicals, des de la clàssica fins al tango.